Woolshed Bar & Kitchen

11.06.2015 kl. 16:31

 

Woolshed befinner sig riktigt mitt i centrum vid Järnvägstorget. Den har en trevlig terass dit solen skiner långt in på kvällen.  

 

 

Vi var där under Syö-viikot medan de hade billigare burgare. De har dock en massa specialdagar under veckan som tillexempel så får man burgare för 10 euro på tisdagar. Och på torsdagar får man hummer billigare om man vill testa. Läs mera om deras specialdagar på deras hemsida.

 

 

Vi åt båda av deras burgare. De kom fint placerade på fejk tidningspapper vilket vi tyckte var lite roligt. Vi tog en Classic Beef Burger och en Avocado, bacon och beef burger. Burgarna var bra kvalitet men kanske en aning torra. Mera majonäs åt folket!

De har roliga namn på sina portioner och drickor. Som tillexempel Fucking Hell ölet, Hipster Burger och  johannesburg “braai” burger. 

 

 

Även denna gång var vi inte ensamma. Terass-säsongen öppnad! 

 

 

De hade roliga skyltar på väggarna och inredningen var i aussie-stil. Stället var fullpackat av sportentusiaster och på alla skärmar kunde man se på ishockey (orsaken till varför vi valde att sitta ute xD). Trots mycket folk och kö var servicen lite långsam vid disken. Maten kom nog oväntat fort till bordet. 

 

 

Trots att vi var mätta efter maten kunde vi ändå inte motstå lite efterrätt. Supergod ricotta cheesecake för bara 6 euro. De serverades i glas. 

 

 

Vi rekommenderar Woolshed åt dem som tycker om att äta goda hamburgare och efterrätt i chill miljö. På fredagar kan man även få njuta av live musik och DJ. 

 

20 kenguruhopp runt Ayers Rock.

 

Emzi & Stella

Två unga kvinnors utflykter in i Helsingfors restaurangliv. Här kommer vi att skriva om våra matupplevelser från olika restauranger runt om i stan. Både de bra och de dåliga.

 

E-mail: eatnjoyblog@gmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer