Bloggbrunch på Kiila

 

 

Den 31.1 ordnade vi bloggträffen i Helsingfors! Eftersom lördagar är perfekta för brunch valde vi att gå till Kiila. Det blev även det perfekta inlägget att kickstarta bloggen tycker vi! 

 

 

Brunchen kostar 17.50 € vilket inte är så farligt pris med tanke på att det är mitt i centrum. Oftast kostar brunch 20 € eller mer.

 

 

 

Vi tyckte att brunchen var verkligen prisvärd! Matalternativen är många och man hålls mätt långt in på kvällen. Brunchen erbjuder kallrätt, varmrätt och efterrätt med mycket salladsalternativ (plus för vegetarianer!) och mycket färska frukter och det gillar vi. Speciellt oliverna var i ordentlig olja- och örtmarinad istället för tråkiga burkoliver. Kiila har även stora ljusa utrymmen och en trevlig atmosfär. 

 

 

Minus för avsaknaden av infokort vid varje maträtt. Det var lite svårt att veta vad som var vad när man skulle ta av rätterna. Blir lite jobbigt att springa av och an till disken. Speciellt om man är allergiker kan det vara lite krångligt.

Apelsinsaften var även en liten besvikelse eftersom den inte var färsk, men det är helt förståeligt eftersom det måste vara så många liter. Det kunde även ha funnits fler efterrättsalternativ, men det är visst söndagsbrunchens grej. 

 

 

 

 

Med på träffen var även Emma som var väldigt trevligt sällskap.

 

 

Kiila är en mycket bra mötesplats där man kan alternativt träffas med vänner, ta med datorn för att jobba eller ta en drink under kvällen. Stället erbjuder frukost från kl. 7:00-10:30 på vardagar. Brunchen är på veckosluten kl. 11:00-16:00, söndagens är snäppet dyrare (22.50 €). 

 

We're feelin' the love! Vi ger brunchen 10 elefanter av 7 möss! 

Stella & Emzi
08.02.2015 kl. 20:41

Två unga kvinnors utflykter in i Helsingfors restaurangliv. Här kommer vi att skriva om våra matupplevelser från olika restauranger runt om i stan. Både de bra och de dåliga.

 

E-mail: eatnjoyblog@gmail.com

Kategorier

Senaste kommentarer